Documenten

rapport

GGD rapport

De GGD komt ieder jaar onverwachts controleren bij SOEF. Hun rapporten kunt u via onderstaande link inzien. 

rapport

Pedagogisch beleidsplan

Ons pedagogisch beleidsplan kunt u hier vinden

Zelfstandig fietsen

Zelfstandig fietsen

Kan uw kind zelf veilig en vertrouwd door het verkeer en vinden u en uw kind het prettig als hij/zij zelfstandig naar huis komt? Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming uw kind zelfstandig naar huis te laten gaan. 

Zelfstandigheidscontract

Bij SOEF hechten wij er waarden aan om samen met de kinderen activiteiten te ondernemen. Echter kunnen wij ons goed voorstellen dat kinderen soms met elkaar op een ander sportveld willen spelen, een spel willen doen op een ander deel van het terrein of dat zij met elkaar op avontuur willen. Een SOEF medewerker sluit graag aan bij deze activiteiten maar in sommige gevallen lukt dit niet of willen de kinderen zelfstandig op pad op het terrein van SOEF.

Ongeval picto

Uitstapjes

Bij SOEF ondernemen we soms uitstapjes buiten het SOEF-complex. Hiervoor hebben wij graag uw schriftelijke toestemming. Het benodigde formulier kunt u hier downloaden. 

camera

Beeldmateriaal

Bij SOEF maken we regelmatig beeldmateriaal. Dit kan onder andere zijn voor ouders/verwanten, de nieuwsbrief & social media. Uiteraard willen wij graag van ouders weten of zij hiermee akkoord gaan.

Ongeval picto

Privacyverklaring

Zelfstandig fietsen

Medicatie gebruik

Soms heeft uw zoon of dochter tijdelijk of voor een langere periode medicijnen nodig. Als hij of zij deze ook moet innemen tijdens hun verblijf bij SOEF, kunt u dat door het invullen van dit formulier aangeven en zien wij er op toe dat uw kind de medicijnen op tijd inneemt. En als het nodig is, helpen wij daarbij. 

WhatsApp chat