Visie en missie

Visie

Het leven is een ontdekkingsreis, wij helpen kinderen die reis te maken! Dit doen wij door kinderen nieuwe dingen te laten ontdekken en te ervaren, in een warme omgeving waar ze zich veilig en vertrouwd voelen. Wij als professionals hebben passie voor wat we doen en willen het beste in de kinderen naar boven halen. Wij dagen de kinderen uit om samen met ons naar buiten te gaan, buiten te spelen en als begeleiders vinden we het zo leuk dat we niet langs de zijlijn staan maar enthousiast mee doen.

als begeleiders vinden we het zo leuk dat we niet langs de zijlijn staan maar enthousiast mee doen.

Kinderen bewegen steeds minder. Een kind heeft frisse lucht nodig, gezonde voeding, uitdagingen en uiteraard voldoende beweging. Buitenspelen heeft plaatsgemaakt voor smartphones en gamen. Daardoor komen kinderen minder in contact met elkaar. Wij willen de kinderen meegeven dat sport en spel leuk is. Aansluitend is sport en spel een mooi middel om vriendjes te maken, te leren samenwerken en om te gaan met winst en verlies. Sport en spel is bij uitstek een middel om plezier te hebben met elkaar, je energie kwijt te raken én te krijgen na een dag school.

Veiligheid

Veiligheid

Plezier

Plezier

Buitenlucht

Buitenlucht

Respect

Respect

Sport en Spel

Sport en Spel

Missie

Onze missie is kinderen ‘kind’ te laten zijn. Samen met ons ontdekken ze wat ze wel en niet leuk vinden en waar ze wel en (nog) niet goed in zijn. Bij SOEF kunnen kinderen zichzelf zijn en zich vrij bewegen binnen veilige grenzen.
Wat je als kind leert, neem je mee voor de rest van je leven, jong geleerd is oud gedaan. SOEF wil kinderen meer in beweging brengen, op een speelse manier en met veel plezier. 
Samen met andere kinderen: sporten, hutten bouwen en ontdekken, mooie herinneringen maken waar je later met een glimlach aan terugdenkt. Dat is voor ons het hoogst haalbare en dat is waar wij het voor doen.

WhatsApp chat