Mijn sportieve BSO!

SOEF is door ons opgericht omdat we vinden dat kinderen steeds minder buiten spelen en bewegen. Kinderen besteden tegenwoordig meer tijd aan gamen en mobiele telefoons dan vroeger. Wij keken vroeger iedere dag uit naar buitenspelen met de kinderen uit de buurt, met wie we spelletjes speelden  zoals verstoppertje, blikkie trap en stand in de mand. We willen de kinderen graag laten ervaren hoe leuk dit is en als begeleiders vinden we het zó leuk dat we niet langs de zijlijn staan maar enthousiast mee doen.

Dat bewegen belangrijk is en kan bijdragen aan de sociale, verstandelijke en emotionele ontwikkeling is niks nieuws. Daarnaast is sport en spel een mooi middel om met winst en verlies om te leren gaan, samen te werken en vriendschappen te sluiten. Het is ons doel om de kinderen te laten ervaren hoe leuk het is om te bewegen. Daarnaast is het onze missie het kind weer ‘kind’ te laten zijn, met elkaar te ontdekken wat ze wel en niet leuk vinden, waar ze goed in zijn en wat ze nog kunnen leren. Om deze missie te kunnen behalen zijn we ons ervan bewust dat we de kinderen niet dwingen mee te doen aan de activiteiten maar ze nieuwsgierig maken en stimuleren om mee te doen. Dit willen we onder andere bereiken door de kinderen mee te nemen in het bedenken van sport- en spelactiviteiten.

SOEF zit in het clubhuis van SV Koedijk en we mogen gebruik maken van hun sportvelden. We streven er dan ook naar om zoveel mogelijk buiten te zijn, maar als dit vanwege het weer niet kan, gaan we in het clubhuis verder met activiteiten. 

sportveld

Enthousiast?

Wilt u ook dat uw kind ervaart hoe leuk bewegen is, spelenderwijs normen en waarden aanleert en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maakt? Te gek! Laten we dan samen bespreken of SOEF de juiste fit is voor uw kind.

Meld uw kind dan vandaag nog aan.

WhatsApp chat